joi, 14 februarie 2013

Prajitura cu ciocolata si foi de napolitana





Ingrediente:

o foaie de napolitana,taiata in doua
150 g.unt
150 g.zahar
200 g.ciocolata ( eu am pus amaruie)
200 g.biscuiti
100 g nuca taiata
100 ml.apa

Se caramelizeaza zaharul si se stinge cu apa. Se fierbe pana se topeste tot zaharul. Se adauga ciocolata si untul, amestecand mereu pana se topesc.
Separat,se zdrobesc biscuitii ( o parte din ei sa fie pisati) si se amesteca cu nuca taiata bucati. Se adauga sosul de ciocolata si se amesteca bine.
Se imparte foaia de napolitana in doua (daca este foaie mare,ca sunt si mai mici) si se pune compozitia de mai sus pe una din foi. Se uniformizeaza si se acopera cu cealalta foaie. Se inveleste in folie si se pune in frigider,macar pentru doua ore,inainte de a o taia.







Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...