joi, 14 februarie 2013

Fasole rosie cu cabanosi









Ingrediente:

o ceapa
un morcov
3 conserve cu fasole rosie ( conserva de 420 g.)
3 cabanosi
jumatate conserva de rosii taiate ( conserva de 400 g.)
foi de dafin
sare
piper
marar
o lingura de ulei

Se taie cabanosii in bucati si se prajesc. Se adauga ceapa taiata marunt,morcovul cubulete si se calesc putin,pana cand ceapa devine sticloasa. Se adauga fasolea,dafinul( eu am pus doua frunze mici), sarea,piperul si apa cat sa acopere. Se lasa sa fiarba,la foc mic,pana se inmoaie morcovul. Se adauga rosiile si mararul si se mai lasa pe foc pana scade din apa si ramane ca un sos.
E buna rau cu niste castraveti murati !




Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...