joi, 24 ianuarie 2013

Chec cu iaurt






Ingrediente:

4 oua
350 g. faina
300 g zahar
200 ml. lapte
175 g. iaurt
200 ml. ulei
3 pliculete zahar vanilat
o lingura rasa de bicarbonat de sodiu

2 linguri cacao si 3 linguri de lapte

Se amesteca ouale cu zaharul si zaharul vanilat,pana se albesc. Se adauga, pe rand, uleiul, laptele, bicarbonatul si faina.
In jumatate de compozitie se adauga cacaua si cele 3 linguri de lapte. Se toarna compozitie alba in tava de chec ,pregatita cu hartie de copt, iar peste se adauga compozitie cu cacao. Compozitia este pentru doua checuri.
Se introduce in cuptorul incalzit si se coace la foc potrivit,cam 40 minute. Inainte de a scoate checul din cuptor, se incearca cu o scobitoare sau cu cutitul.
Se presara zahar pudra peste chec, imediat dupa ce a fost scos din cuptor .







Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...