marți, 24 august 2010

Inceputul

Imi place sa gatesc.
Probabil pentru foarte multe femei, acest lucru este inexplicabil. Sunt multe cele care cred ca negatind, “nestand la cratita” demonstreaza ceva, lupta si apara conditia femeii. Se inseala. Sa gatesti nu este o umilinta. Este o necesitate ce se poate transforma in placere. Este un lucru pe care il faci pentru cei dragi si pentru tine.Cand eram copil imi placea sa fiu rasfatata cu bucatele gatite de mama sau bunica mea. De ce sa nu pot face acelasi lucru pentru copilul meu?

Ei bine, mie imi place sa gatesc. Am un sentiment de mandrie de fiecare data cand imi iese bine ceea ce fac si mi se “mareste pipota” cand degustatorii bucatelor faurite sunt multumiti. Atunci cand gatesti, pe langa ingrediente, trebuie sa pui si un strop de dragoste, astfel mancarea va fi mult mai savuroasa.

In aceste vremuri in care mancarea semipreparata se gaseste pe toate rafturile magazinelor, cand mancarea fast-food e la mare cautare, sunt putini cei care mai incearca ceva traditional. Poate ca o sa va starnesc si voua pofta de o mancare facuta acasa. Prin acest blog, doresc sa impart putin din aroma bucatariei mele si cate o bucatica din viata mea.........
Lory

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...