sâmbătă, 28 august 2010

Ghiveci simplu





Una din preferatele mele , usor de preparat si foarte gustoasa.


INGREDIENTE:

2 cepe
5 ardei grasi normali,nu mari
o conserva de rosii taiate;
ulei;
sare,piper,busuioc,zahar.

Se pune ulei intr-o cratita si se da la foc mic. Se adauga ceapa taiata julien si ardeii in bucati si se lasa sa se dinstuie , la foc mic, in suc propriu.


Nu prajiti ceapa si nu adaugati apa, doar acoperiti cratita cu un capac si amestecati din cand in cand ca sa nu se prinda. Cand acestea s-au inmuiat, adaugati rosiile, jumatate de lingurita de zahar,sare,piper si busuioc.
Se omogenizeaza si se lasa mai departe la foc mic, amestecand din cand in cand, pana scade .

Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...