miercuri, 6 februarie 2013

Copanele de pui la cuptor cu sos de smantana








Ingrediente:

De preferat sa se foloseasca un vas termorezistent,cu capac.

10 copanele de pui
2 linguri ulei de masline
2 linguri faina
6-7 linguri smantana
jumatate cana de apa
sare,piper dupa gust
jumatate lingurita boia de ardei dulce
jumatate lingurita de usturoi granulat

Se aseaza pulpele in tava.
Separat,se prepara sosul de smantana. Se pune uleiul in tigaie si cele doua linguri de faina si se lasa putin,pana incepe se sfaraie. Se stinge cu apa,amestecand repede ca sa nu apara cocoloase.
Se adauga smantana,sarea,piperul,boiaua,usturoiul si se lasa pana incepe se fiarba,amestecand mereu. Se ia sosul,se toarna peste copanele, se acopera si se introduce in cuptor. Le lasam acolo, la foc potrivit,cam o ora dupa care luam capacul si mai lasam copanelele in cuptor pentru un sfert de ora.









Pofta buna !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...