Reteta este foarte simpla. Se framanta un aluat dintr-un ou si 100 g faina intergala ( pt o portie) pana nu se mai lipeste de mana. Aluatul se intinde pana se formeaza o foaie subtire care se lasa sa se usuce cam o ora. Dupa ce s-a uscat se ia si se impatureste,presarand faina intre pliuri si se taie,mai gros sau mai subtire,dupa preferinte. Bucatile rezultate sa rasfira cu degetele si se lasa la uscat,rasfirandu-le din cand in cand.
Fericirea nu poate fi cumparata cu bani si dragostea nu poate fi dobandita cu forta. - Emile Zola
luni, 12 decembrie 2011
Taitei cu faina integrala
Reteta este foarte simpla. Se framanta un aluat dintr-un ou si 100 g faina intergala ( pt o portie) pana nu se mai lipeste de mana. Aluatul se intinde pana se formeaza o foaie subtire care se lasa sa se usuce cam o ora. Dupa ce s-a uscat se ia si se impatureste,presarand faina intre pliuri si se taie,mai gros sau mai subtire,dupa preferinte. Bucatile rezultate sa rasfira cu degetele si se lasa la uscat,rasfirandu-le din cand in cand.
Locația:
Timișoara, România
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu