luni, 4 martie 2013

Pulpe de pui la cuptor cu sos de rosii si usturoi









Ingrediente:

10 pulpe de pui superioare,dezosate
o lingura pasta de tomate
o cana de apa
jumatate cana de vin rosu
6-7 catei de usturoi ( mai maricei)
sare,piper,busuioc ( dupa gust )
3 linguri ulei de masline
doua linguri sos de soia

Pentru preparare recomand un vas termorezistent, cu capac. Daca se foloseste o tava obisnuita,se acopera cu folie de aluminiu.

Se unge vasul cu ulei si se aseaza pulpele. Se face un sos din restul de ingrediente si se toarna peste carne. Se introduce la cuptor, la un foc potrivit, pentru aproximativ o ora. Se scoate, se ia capacul si se mai lasa in cuptor pentru o jumatate de ora,ca sa se rumeneasca frumos.
Se serveste cu o garnitura de cartofi sau orez, chiar si cu mamaliguta,in functie de pofta :)







Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...