marți, 29 aprilie 2014

Bors de fasole rosie cu coaste afumate






Ingrediente:

2 cutii fasole rosie
3-4 coaste afumate
3 morcovi
1 patrunjel
1 pastarnac
jumatate telina mica
un ardei
2 cepe
3 linguri de rosii in bulion
o mana de fidea
ulei
sare
leustean
marar
250-300 ml bors


Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Se taie zarzavatul si se adauga peste ceapa, lasand putin la calit. Se adauga fasolea, scursa de zeama, coastele, apa, sarea si se lasa sa fiarba. Cand zarzavaturile sunt fierte  se adauga rosiile si verdeata, sa lasa sa ma fiarba cinci minute dupa care adaugam fideaua si  borsul, fiert in prealabil si se mai lasa sa dea cateva clocote. Dupa ce oprim focul, lasam sa se raceasca usor, fara sa acoperim oala cu capac.
Ideal ar fi sa fie servita alaturi de o ceapa sparta :)

Pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...