miercuri, 14 decembrie 2011

Ciorba de fasole verde cu piept de pui



Ingrediente:
400 g fasole verde congela(sau proaspata,dar eu nu am avut)
un morcov mai maricel
patrunjel radacina,o bucata sau doua,in functie de marime
un ardei ,de preferat rosu,pt efect
o ceapa potrivita
jumatate piept de pui
sare,piper,boia
lapte,iaurt
un ou
marar,patrunjel verde


Se taie carnea in bucati si se caleste putin impreuna cu ceapa data prin razatoare. Se adauga boia,cam jumatate de lingurita,sare si piper dupa gust. Morcovul,patrunjelul si ardeiul se taie in patratele si se adauga impreuna cu fasolea verde, un pahar de lapte,se completeaza cu apa si se lasa la fiert.



Intre timp se bate un ou si se amesteca cu iaurtul si cateva picaturi de otet(daca nu va place cu otet puteti pune  zeama de lamaie).
Cand ciorba este fiarta se adauga acest amestec,marar si patrunjel tocat marunt si se lasa sa mai dea un clocot. Se serveste cu ardei iute si smantana.......
Pofta buna :))





P.S.  Eu am adaugat si niste taitei,ca sa fie mai deasa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...