Fericirea nu poate fi cumparata cu bani si dragostea nu poate fi dobandita cu forta. - Emile Zola
miercuri, 12 decembrie 2012
Pulpa de porc la cuptor
Ingrediente:
O bucata pulpa de porc,pana intr-un kg
sare
busuioc uscat
rozmarin maruntit
boia dulce
usturoi granulat
o lingura ulei masline
Se spala bucata de carne, se aseaza in tava ( eu am folosit un vas de lut) si se adauga o cana de apa.
Separat se amesteca o lingurita de boia cu doua lingurite de usturoi granulat, o lingurita busuioc,jumatate lingurita rozmarin si sare dupa gust ( eu am pus jumatate de lingurita). Acest amestec se adauga peste carne si se stropeste cu ulei de masline. Se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce in cuprorul incalzit. Se lasa o ora si jumatate, la foc potrivit, dupa care se ia folia de aluminiu, se stropeste carnea cu sosul format si se mai lasa cam 20 minute ca sa se rumeneasca.
Se serveste cu orice garitura se doreste. E delicioasa cu cartofi la cuptor si niste muraturi :)
Pofta buna !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu